Glutenfritt


20,00 SEK

Denna grova bulle som är bakad utan gluten går under namnet "Fröpuck" hos oss och är en riktig favorit hos alla som vill äta en grov, god och mättande bulle. Prova du också!
Bakad utan tillsatt gluten
Observera att mjöl finns naturligt i våra lokaler

- +
20,00 SEK

En ljus bulle som är bakad utan gluten. Vi bakar inte den varje dag, utan vid behov. Den finns alltid tillgänglig från frysen

- +
33,00 SEK

Fruktbiskvin har precis som sin kompis Nötbiskvi, en krispig mandelmarängbotten gjord av malda mandlar, som ger en härligt rostad och nötig smak. Fyllningen, som spritsas i en ring, består av en silkeslen smörkräm, smaksatt med choklad och lite apelsin. När kakan har doppats i smält choklad, lägger vi frukt - täckt av gelé, i dess mitt. Detta skapar en härlig kontrast mellan den krispiga botten och den mjuka, söta och lite syrliga frukten.

- +
35,00 SEK

Mandelberg är en kaka, precis som namnet antyder, som består av en bakad spritsad mandelmassa. De malda mandlarna ger en härlig rostad smak och en extra krispighet, som konstrasterar fint mot den mjuka och krämiga chokladtryffeln som finns i kakans mitt. Som pricken över i:et har vi toppat kakan med en smörkokt tosca (laktosfri) och ringlad choklad.

- +
33,00 SEK

Nötbiskvin har en krispig mandelmarängbotten gjord av malda mandlar, som ger en härligt rostad och nötig smak. Fyllningen består av en silkeslen smörkräm, smaksatt med choklad och lite apelsin. Detta skapar en härlig kontrast mellan den krispiga botten och den mjuka, rika fyllningen. Vi toppar biskvin med tre hasselnötter och slutligen doppas toppen i smält choklad, som stelnar till en glansig och smakrik yta.

- +
35,00 SEK

Nöttoppen är en utsökt liten kaka som är både enkel och sofistikerad. Den görs med en bas av finhackade hasselnötter, äggvita och socker, som skapar en lätt och luftig konsistens. Toppen får en härligt gyllenbrun färg när den bakas, och doppas i choklad för en härlig textur som kontrast till kakans mjukare insida.

- +
30,00 SEK

Päronrullen är gjord på en tunn och mjuk mandelmaräng som rullats i rostade mandelflarn. Innan den rullas ihop, fylls den med en fluffig päronkräm, och slutligen ringlas mörk choklad över. Det blir en saftig och lätt kaka som smälter i munnen.

- +
33,00 SEK

Kakan är uppkallad efter den legendariska franska skådespelerskan Sarah Bernhardt, vilket ger den en touch av glamour och historisk elegans. Sarah Bernhardt består av tre lager: en bas av mandelmassa, en krämig chokladtryffelfyllning, och som pricken över i, en slät choklad glasyr som täcker hela kakan. Kombinationen av texturer och smaker – nötighet, chokladens djup och den silkeslena konsistensen – gör den till en favorit bland choklad älskare.

- +
30,00 SEK

Kokostoppen är gjord på en bas av kokosflingor, ägg och socker vilket ger den sin karaktäristiskt saftiga insida och krispiga, gyllenbruna yta. Den är naturligt gluten- och mjölkfri.

- +
31,00 SEK

Precis som våra "vanliga" kanelbullar fast bakad utan gluten! Den består av en mjuk och luftig vetedeg, som är fylld med en smakrik blandning av margarin, socker och kanel. Efter att degen har kavlats ut och fyllningen har bretts på, rullas den ihop och skärs i lagom stora bitar innan jäsning och gräddning. Vi penslar kanelbullen med ägg och toppar den sedan med pärlsocker för att ge en extra krispig och söt yta.

- +
65,00 SEK

En spröd småkaka som har en mild smak av smör och vanilj och vars mitt är fylld med ljuvlig hallonsylt.
Kakorna säljs i påsar a´ 130g (vanligtvis 4 st)

- +
65,00 SEK

En spröd småkaka som består utav en glutenfri mördeg fylld av mandelmassa. Den har en distinkt mandelsmak och dekoreras med pärlsocker och mandel som ger en härlig balans mellan sötma och nötighet.
Kakorna säljs i påsar a´ 130 gram (vanligtvis 7 stycken).

- +