Glutenfritt


30,00 SEK

Kokostoppen är gjord på en bas av kokosflingor, ägg och socker vilket ger den sin karaktäristiskt saftiga insida och krispiga, gyllenbruna yta. Den är naturligt gluten- och mjölkfri.

- +
31,00 SEK

Precis som våra "vanliga" kanelbullar fast bakad utan gluten! Den består av en mjuk och luftig vetedeg, som är fylld med en smakrik blandning av margarin, socker och kanel. Efter att degen har kavlats ut och fyllningen har bretts på, rullas den ihop och skärs i lagom stora bitar innan jäsning och gräddning. Vi penslar kanelbullen med ägg och toppar den sedan med pärlsocker för att ge en extra krispig och söt yta.

- +
65,00 SEK

En spröd småkaka som har en mild smak av smör och vanilj och vars mitt är fylld med ljuvlig hallonsylt.
Kakorna säljs i påsar a´ 130g (vanligtvis 4 st)

- +
65,00 SEK

En spröd småkaka som består utav en glutenfri mördeg fylld av mandelmassa. Den har en distinkt mandelsmak och dekoreras med pärlsocker och mandel som ger en härlig balans mellan sötma och nötighet.
Kakorna säljs i påsar a´ 130 gram (vanligtvis 7 stycken).

- +