Fruktbullen är i grunden vårt Majsbröd, där majsmjöl och vetemjöl tillsammans med hela bitar av majs skapar en gyllengul deg. Till denna deg tillsätter vi sedan bitar av mango, aprikos och russin. Resultatet blir en bulle som både är saftig och smakrik!
Valnötsbullen görs på samma deg som vårt Valnötsbröd och består utav en kombination av råg- och grahamsikt, grovt hackade valnötter och lite brun sirap. Sötman skapar en fin kontrast till valnötternas lätt bittra ton och kombinationen med det mjuka inkråmet och de hackade nötterna, som även finns på toppen av bullen, ger både smak och ett behagligt crunch.
Den frasig frallan med krispig, gyllenbrun yta och mjuk, luftig insida. Den har en tunn skorpa som spricker när man bryter eller biter i den, vilket ger den härliga kontrasten mellan det knapriga och det mjuka.
Den har en mjuk och fluffig konsistens, och är den första sortens frukostfralla som vi började baka här på Nisses, alltså en riktig klassiker!
Tekakan är platt och en luftig, med en finporig konsistens. Den bakas på vetemjöl och innehåller ingredienser som laktosfri mjölk, lite sirap och kardemumma för att ge en mild och behagligt kryddig smak.
För att få den rätta mjukheten bakas de på låg temperatur och penslas med ägg för att ge en extra fin yta.
Solrosbullen är bakad med ett grahamsmjöl och har solroskärnor både i och utanpå bullen för extra smak och textur.
Vår surdegsbulle innehåller en surdeg på råg, graham och vetemjöl. Vi tillsätter salt och Akacia honung, och doppar dem i en fröblandning för extra smak.
Denna grova bulle som är bakad utan gluten går under namnet "Fröpuck" hos oss och är en riktig favorit hos alla som vill äta en grov, god och mättande bulle. Prova du också!
Bakad utan tillsatt gluten
Observera att mjöl finns naturligt i våra lokaler
En ljus bulle som är bakad utan gluten. Vi bakar inte den varje dag, utan vid behov. Den finns alltid tillgänglig från frysen
Måndag | 07:30 - 18:00 |
Tisdag | 07:30 - 18:00 |
Onsdag | 07:30 - 18:00 |
Torsdag | 07:30 - 18:00 |
Fredag | 07:30 - 18:00 |
Lördag | 07:30 - 16:00 |
Söndag | 07:30 - 16:00 |
Copyright © 2025 Nisses Konditori eftr AB. Alla rättigheter reserverade.