Vårt vanilj wienerbröd men med extra lyx! Till sommaren får vårt wienerbröd sällskap av jordgubbar i gelé. Kombinationen av den härligt smöriga och luftiga wienerdegen ihop med den söta vaniljfyllningen och de färska jordgubbarna i gelé är oslagbar. Vi har valt att använda laktosfria alternativ så att flera ska kunna njuta!
Kanelbullen är en älskad klassiker i svensk fika-kultur, och en riktig ikon bland våra bakverk! Den består av en mjuk och luftig vetedeg, som är fylld med en smakrik blandning av margarin, socker och kanel. Efter att degen har kavlats ut och fyllningen har bretts på, rullas den ihop och skärs i lagom stora bitar innan jäsning och gräddning. Vi penslar kanelbullen med ägg och toppar den sedan med pärlsocker och mandel för att ge en extra krispig och söt yta.
Kardemummabulle är en svensk klassiker med sin aromatiska och varma smak av kardemumma. Den görs av en mjuk och luftig vetedeg, fylld med en blandning av margarin, socker och nymald kardemumma. Bullen penslas med ägg och får på så sätt en gyllenbrun färg och en extra glansig yta. Vi toppar den med pärlsocker och mandel för en söt och knaprig finish.
Kardemummabullen är gjord av en luftig och mjuk vetedeg och har en aromatisk och varm smak av kardemumma, och tillsammans med vaniljkrämen blir den ännu saftigare och fylligare i smaken. Bullen penslas med smält smör och doppas i socker för en riktigt söt och knaprig yta som kontrasterar fint mot den mjuka insidan.
En Karlsbader giffel är en lyxig och extra fin bulle som bygger på Karlsbaderdeg, vilket är en rikare och mer smakfull deg än vanlig vetebrödsdeg. Den innehåller en högre andel smör, ägg och mjölk, vilket ger den en mjuk och saftig konsistens med en lätt sötma. Den är fylld av mandelmassa för extra god smak och efter gräddning får den en fin gyllenbrun yta då den penslas med ägg.
Den formas genom att kavla ut degen, skära den i trekanter och sedan rulla ihop dem från bredaste sidan till en liten böjd form—som en klassisk croissant.
Vårt vanilj wienerbröd är en klassisk svensk bakelse som kombinerar en härligt smörig och luftig wienerdeg med en söt och krämig vaniljfyllning. Vi har valt att använda laktosfria alternativ så att flera ska kunna njuta! Efter gräddning ringlar vi glasyr över wienerbrödet som ger det en extra touch av sötma och elegans.
Vårt chokladwienerbröd är en läcker variant av det klassiska wienerbrödet, men med en härlig chokladtwist! Det består av en frasig och luftig wienerdeg som kombineras med en söt och krämig vaniljfyllning.
Efter gräddning ringlar vi glasyr och mörk choklad över wienerbrödet. Vi har valt att använda laktosfria alternativ så att flera ska kunna njuta!
Vår wienerkam består av en mjuk och luftig vegetabilisk wienerdeg, vilket gör den mjölkfri. Den är formad som en flätad kam och fylld med mandelmassa ,och toppad med flor-, pärlsocker och mandelflarn.
Måndag | 07:30 - 18:00 |
Tisdag | 07:30 - 18:00 |
Onsdag | 07:30 - 18:00 |
Torsdag | 07:30 - 18:00 |
Fredag | 07:30 - 18:00 |
Lördag | 07:30 - 16:00 |
Söndag | 07:30 - 16:00 |
Copyright © 2025 Nisses Konditori eftr AB. Alla rättigheter reserverade.