Tyrolerbrödet är ett rustikt och smakrikt bröd inspirerat av den österrikiska regionen Tyrolen, där rejäla och näringsrika bröd är en del av den traditionella matkulturen. Det bakas med en blandning av rågmjöl och vetemjöl, vilket ger det en fyllig och lite syrlig smak. Brödet har en härligt tät och saftig konsistens, och det innehåller linfrön och svart sirap för extra karaktär och djup. Skorpan blir mörk och krispig vid gräddning, vilket ger en fin kontrast till den mjuka inkråmen.
Måndag | 07:30 - 18:00 |
Tisdag | 07:30 - 18:00 |
Onsdag | 07:30 - 18:00 |
Torsdag | 07:30 - 18:00 |
Fredag | 07:30 - 18:00 |
Lördag | 07:30 - 16:00 |
Söndag | 07:30 - 16:00 |
Copyright © 2025 Nisses Konditori eftr AB. Alla rättigheter reserverade.