Grunden till denna tårta skapar vi genom att använda luftiga och mjuka tårtbottnar och sedan ett lager hallonsylt med krossade hallon. Hallonen tillför en frisk och lite syrlig kontrast till vaniljkrämen breder ut sig som ett lent och gyllene täcke på det andra lagret. Detta kompletteras med ett lager vispad grädde som ger tårtan dess höjd och fluffighet. Slutligen sveps allt in i ett marsipantäcke som penslas med mörk smält choklad.
Produktdeklarationen är baserad på gul marsipan. Vid frågor kontakta butiken
Måndag | 07:30 - 18:00 |
Tisdag | 07:30 - 18:00 |
Onsdag | 07:30 - 18:00 |
Torsdag | 07:30 - 18:00 |
Fredag | 07:30 - 18:00 |
Lördag | 07:30 - 16:00 |
Söndag | 07:30 - 16:00 |
Copyright © 2025 Nisses Konditori eftr AB. Alla rättigheter reserverade.